A.C.E.! Demi's Chocolaterie

Bij Demi's Chocolaterie buigen wij ons elke dag weer over het vraagstuk hoe we de klant, zowel particulier als ook bedrijfsmatig, krachtig en betrouwbaarder ons exclusief en uitgebalanceerde assortiment in chocolade- en koffie en theeproducten kunnen presenteren. Er bestaan vele oplossingen daarvoor. Twee daarvan zijn bescheiden edoch krachtig: smaak en vormgeving.

Jurgen's Whiskyhuis

Whiskyhuis.be vindt zijn ontstaan in de passie voor Schotse single-malt whisky. Onze passie gaat ook een stuk verder dan enkel maar de drank zelf. De whiskycultuur, de gewoontes, de accessoires en curiosa horen er ook bij. Whisky is immers meer dan alcohol met een smaakje. Whisky is 'a way of life' !.

Boomsma

Glen Talloch:
Elke druppel Glen Talloch bevat een unieke combinatie van door de natuur voortgebrachte componenten -waaronder zuiver water en het beste graan- én menselijke creativiteit in de vorm van ambachtelijk vakmanschap en generatielange ervaring.
Balblair:
Vintage single malt whisky’s, gerijpt tot perfectie.
Speyburn:
Gemaakt op dezelfde traditionele wijze als 100 jaar geleden en gelagerd op Amerikaanse en Spaanse eikenhouten fusten. Een typisch klassieke Speyside Malt.
Old Pulteney:
Old Pulteney’s prijswinnende whisky’s worden nog steeds gemaakt met de ambachtelijke en traditionele technieken, in de meest noordelijk gelegen distilleerderij van Schotland.
AnCnoc:
Deze mooie, verfrissende, moderne single malt whisky wordt gemaakt met behulp van traditionele productiemethoden. Het eindresultaat is een lichte single malt van uitmuntende kwaliteit.

Cooking Highlander .Granny Patty's Stew is eenprodukt van Cooking Highlander.

De Kaashoek Ad Rehorst

Disaronno International B.V.

Importeur van o.a. The Irishman Whisky en Writers Tear

Dutch Whisky Connection

Wij zijn slechts een aantal amateur hobbyisten die met een volstrekt uit de hand gelopen hobby het leuk vinden om vele met name oude whiskies open te maken en anderen te laten meegenieten met de qualiteit van de jaren 60 en 70 (of ouder). Onze lol is dat genoegen te kunnen delen met anderen.

Go4weinandmore

Hall of Names at Lineage

Hein Post

Helvetia Spirits

Helvetia Spirits heeft als doel om de onbekende top distillaten te ontdekken en voor de genieter beschikbaar te maken in de Benelux. De 'micro-distilleerders' maken met passie en liefde hun producten, wat tot uitdrukking komt in de beleving van de consument. Helvetia Spirits helpt dan ook graag met passie en nodige aandacht de strategie voor deze micro-distilleerders vorm te geven.

Kintra

Kintra Whisky brengt jaarlijks 8 tot 10 exclusieve bottelingen op de markt. Persoonlijk geselecteerd en speciaal voor Kintra Whisky gebotteld. Onder de naam Kintra Single Cask Collection verkrijgbaar.

Maltstock

Whiskyliefhebbers vanuit de hele wereld trekken in grote getale 1 x per jaar naar de bossen in Nijmegen om daar op het zogeheten Maltstock (de whiskyversie van Woodstock) hun passie en kennis over whisky met elkaar te delen.

Mitra Retail BV

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac, bij Mitra ben je aan het juiste adres.

Moët Hennessy Nederland

Moët Hennessy is onderdeel van LVMH – Louis Vuitton Moët Hennessy. LVMH is wereldwijd het grootste concern in luxurygoods met een portfolio van meer dan 60 luxe merken en heeft in zijn merken portfolio onder andere Ardbeg en Glenmorangie.

Slijterij Frans Muthert & Dramtime.nl

Slijterij Frans Muthert en Dramtime.nl zijn de whisky specialist van Noord Nederland. Vanuit hun (web)winkel in Musselkanaal bieden we een assortiment van ruim 2.000 whisk(e)y’s!

 

Stelle Robertson's Scottish Kitchen

Stelle is is al jaren te vinden op de Noordermarkt, de grootste markt van Nederland op het gebied van Biologische en ecologische voeding. Velen weten daarom ook wel wat Stelle allemaal kan maken.

The whisky warehouse

Usquebaugh Society

De Nederlandse Whisky Vereniging Usquebaugh Society heeft als doel het wekken van interesse voor de Schotse whiskycultuur en de whiskycultuur in het algemeen. Drinkt U wel eens een goede whisk(e)y? En wilt U meer weten over wat U drinkt? Of lijkt het U leuk om eens whisky te drinken met een aantal medeliefhebbers? Dan bent U bij ons aan het goede adres.

Van Wees

Van Wees is al vanaf 1963 een begrip in de Nederlandse whiskywereld. Uitgegroeid van zelfstandige whiskyhandel in Amersfoort naar groothandel en importeur van vele whiskymerken en andere kwaliteitsdistillaten. Op onze stand zult u whiskies aantreffen van o.a. Arran, Benromach, Bunnahabhain, Ledaig, Gordon and MacPhail, Wolfburn, Glendalough en natuurlijk The Ultimate.

Van Weringh's Whisky World

Whisky Club Groningen

Sinds 2009 actief met inmiddels zo’n 50 leden. Doelstelling is om de kennis en passie voor whisky met elkaar te delen tijdens gezellige clubmiddagen, kom naar onze stand voor meer informatie over een lidmaatschap!

whisky4all.nl

Whisky4all verzorgt uitermate gezellige en leerzame proeverijen, voor groepen vanaf 12 personen. Voor particulieren en bedrijven. En wat het thema ook is, van iedere proeverij maken we een feest!

Whisky Passion

Whisky Passion is het eerste onafhankelijke magazine over whisky dat in Nederland en België in de winkels verkrijgbaar is.

Whiskyplan

Ons plan: een whiskydistilleerderij opzetten in Nederland, gefinancierd door crowdfunding. We gaan eigen whisky maken in de Schotse stijl, dus in grote pot stills. We hebben de vaardigheden, de netwerken en de passie om dat teb doen. De eerste stappen zijn dan ook al gezet om eind 2015 te kunnen starten met distilleren!