Ons Hotel - Boekingen en tarieven volgen

Meer afbeeldingen

Ons Hotel - Boekingen en tarieven volgen

NH Hotel De Ville is een prachtig gebouw dat dateert uit de 15e eeuw. Het is een chique hotel in boetiekstijl met 66 elegante kamers in verschillende soorten, van eenpersoonskamers tot suites. In maart 2018 is NH Hotel De Ville het Whisky hotel van Groningen!

Het hotel ligt midden in het centrum van Groningen en op circa 500 meter loopafstand van de Der Aa-kerk waar het festival plaats vindt. Ook winkels, bars, restaurants en alle gezellige pleinen van Groningen zijn nabij. Hierdoor is NH Hotel De Ville een perfecte uitvalsbasis voor U tijdens het Whisky Festival Noord Nederland.

Alle kamers zijn royaal en van alle moderne gemakken voorzien, zoals: een comfortabel bed, Flat screen- tv, minibar, ruime badkamer, verschillende soorten kussens en gratis wifi. Ook is er parkeerservice aanwezig en is het hotel 24/7 geopend. Bij uw kamerprijs inbegrepen zit een uitgebreid ontbijtbuffet dat zorgt voor een goed en gezond begin van de dag.Met o.a. ontbijtgranen, yoghurt, fruit, verse sappen en broodjes. Daarnaast zullen de nodige warme gerechten, kaas- en vleeswaren, diverse soorten koffie en thee en zoetigheden niet ontbreken.

Ook dit jaar is het Whisky diner in Bistro ‘t Gerecht

NH Hotel De Ville heeft een van de beste restaurants van Groningen, namelijk Bistro 't Gerecht. Er wordt hier al 18 jaar op hoog niveau gekookt.
Ook dit jaar zal Bistro ’t Gerecht zorgen voor een fantastisch whiskydiner aan de vooravond van het festival. Onze eigentijdse keuken, onder leiding van Henrice Dijks, kent sterke seizoensinvloeden en legt de nadruk op eerlijke producten. Vol passie en enthousiasme presenteert hij u de beste gerechten. Gekenmerkt door frisse volle smaken en verse ingrediënten.