Onze Locatie

Meer afbeeldingen

Onze Locatie

De 14e editie van het Whisky Festival Noord-Nederland zal wederom gehouden worden in de Der Aa-kerk in het hartje van Groningen, dat in 2011 verkozen werd tot Hoofdstad van de Smaak!!

De data en tijdstippen voor 2019 zijn bekend:

vrijdag 29 maart 19:00-22:30 uur

zaterdag 30 maart 13:00-16:30 uur

zaterdag 30 maart 19:00-22:30 uur

zondag 31 maart 13:00-16:30 uur

Standhouders en bezoekers zij het er allemaal nog steeds over eens: de der Aa-kerk als locatie voor het Whisky Festival Noord Nederland is ook afgelopen jaar weer zeer goed bevallen. Het was dan ook niet moeilijk om net als in de afgelopen jaren ook voor het komende festival weer voor de der Aa-kerk in het hartje van de Groningse binnenstad te kiezen.
De Groningse binnenstad biedt overigens ook tal van mogelijkheden om te overnachten, van jeugdherberg tot vier sterren hotel. Dit maakt het voor bezoekers die het festival aantrekkelijk om hun bezoek te combineren met een weekendje stappen en winkelen in Groningen.
De website.
Om iedereen goed op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen is de website volledig vernieuwd, www.wfnn.nl zal regelmatig bijgewerkt worden zodat u kunt volgen wat er allemaal gaat gebeuren op het festival in 2019. Ook kunt u hierop meer informatie vinden over de deelnemers en andere festival activiteiten. Maar volg ons ook op Twitter en Facebook, het zou vervelend zijn als u een nieuwtje zou missen.